Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


BAŞKAN ÇAMYAR YÖNETİMİNİ BİRARAYA TOPLADI

BAŞKAN ÇAMYAR YÖNETİMİNİ BİRARAYA TOPLADI

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, beyin takımını topladı. Birim Müdürleriyle yaptığı toplantıda konuşan başkan Çamyar, “ 15 Temmuz darbe girişimin ardından gelinen süreçte görüyoruz ki sorumluluklarımız daha da arttı. Artık çok daha fazla çalışmamız gerekiyor” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÇAMYAR BEYİN TAKIMINI TOPLADI

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından gece gündüz demeden bir yandan belediyecilik faaliyetlerini sürdüren bir yandan da meydanlarda demokrasi nöbeti ile ilgili çalışmalar yürüten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve ekibi, yoğun gündem sonrası bir araya geldi.

 

ÇAMYAR “ O GECE ÜNYE ÜZERİNE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPTI”

Toplantıda konuşan başkan Çamyar; “bu yaşananlardan toplum olarak bazı dersler çıkardığımızı ve Ünye’nin de o gece üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını düşünüyorum. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanmış insanlar, benim konuşmaya çıktığım dakika itibariyle İstanbul Boğaziçi köprüsünde ki insanların halet-i ruh iyesini aynen taşıyordu diyebilirim. Oradan geçen insanların dokunuşu, bakışı, öfkesi öyle bir noktadaydı ki “hadi savaşa gidiyoruz” desek, meydanda ki o insanlar o gece ölmeye hazır vaziyetteydiler. Benim yüzlerinde gördüğüm ışık, iletişim onu gerektiriyordu diyebilirim” dedi.

 

ÇAMYAR” BUNDAN SONRA ÇOK DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ”

Çamyar, “ bundan sonra ki süreç içerisinde de biz her bir birey olarak ve sorumluluk sahibi insanlar olarak daha çok vatanımız için, daha çok milletimiz için ortaya ne koyabiliriz, birlik bütünlüğümüzü temin edeceğimiz hangi hamleleri ya da hangi adımları atabiliriz konusuna biraz daha dikkatli bakmamız gerekiyor. Yenikapı bunun bir örneğiydi, öyle anlaşılıyor ki 2023’e giden Türkiye’den çok korkmaya devam ediyorlar. Bunu durdurabilmek için var güçleriyle mücadele ettiklerini görüyoruz. Başaramayınca da nasıl bir ruh haline büründüler görüyoruz. Hani demokrasi, insan hakları yanlılarıydı. Hiçbirisinden çıt çıkmadı. Onun için bizler bu millet için, bu vatan için ne yapabiliriz, daha fazla ne üretebiliriz bunu düşünmemiz gerekiyor” dedi.




Kaynak: BAŞKAN ÇAMYAR MÜDÜRLERİNİ BİRARAYA TOPLADI

Editör: BAŞKAN ÇAMYAR MÜDÜRLERİNİ BİRARAYA TOPLADI

Bu haber 787 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI